Ünlü doktordan Özlem Çerçioğlu'na övgü dolu sözler

Ünlü doktordan Özlem Çerçioğlu'na övgü dolu sözler

Sağlıklı beslenme önerileri ile dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı özel bir televizyon programında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na övgüde bulundu.

Kırmızı et tüketimi ile ilgili konuşan Karatay, ithal etlerin sağlıksız olduğunu belirterek Çerçioğlu’nun besiciden aldığı eti direk halka sunduğunu anlattı, “Aydın’daki Topuklu Efe Hanım'a selam olsun” dedi.

Her fırsatta zeytinyağının faydalarını anlatan, ‘Çaya şeker yerine zeytinyağı koyun’ diyerek şekerin en tatlı zehir olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı özel bir televizyon programında sağlıklı beslenme önerilerine devam etti. Karatay, kırmızı et ile beslenmeye dikkat çekerek ithal etlerin sağlıksız olduğunu, meralarda yetişen hayvanların etinin tüketilmesi gerektiğini söyledi.

“TOPUKLU EFE HANIM'A SELAM OLSUN”

Karatay programda ithal etlerin uzun süre bekletildiğini vurgulayarak yapılması gerekenlerden örnek olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 3 yıldır yürüttüğü 'Ege Et' projesini gösterdi. Çerçioğlu’ndan övgü ile bahseden Karatay, “Kendi hayvanlarımızı meralarda yetiştirmemiz lazım. İthal etler doğru dürüst et değil. Senelerce kullanılmamış etler onlar. Tüketilmesi için rakamların alakası yok. Aracılar çıkarılsın aradan. Aydın’daki Topuklu Efe Hanım'a selam olsun. Kendisi bütün aracıları çıkardı. Direk besiciden alıyor ve sağlıklı eti satıyor. Gayet de ucuz. Bunu, isteyen her belediye yapabilir. Fiyatı aracılar yükseltiyor. İthal etmenin bir anlamı yok” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.