Ünlülerin Saç Uzmanı Babaarslan, İstanbul’da Büyüyor

Ünlülerin Saç Uzmanı Babaarslan, İstanbul’da Büyüyor

Ünlülerin saç uzmanı olarak tanınan Mustafa Babaarslan, 4 şubesinin ardından Cadde Bostan ve Etiler’de yeni şubeler açamaya hazırlanıyorAmerika’da aldığı eğitimi ve iş tecrübelerini İstanbullular ile...

Ünlülerin saç uzmanı olarak tanınan Mustafa Babaarslan, 4 şubesinin ardından Cadde Bostan ve Etiler’de yeni şubeler açamaya hazırlanıyor

Amerika’da aldığı eğitimi ve iş tecrübelerini İstanbullular ile paylaşan ve ünlülerin saç uzmanı olarak tanınan Mustafa Babaarslan, Türkiye’de kalıplaşmış bir saç anlayışı olduğunu belirterek, "Amerika’da saçlar daha kolay şekil verilebilecek türde ve naturel modeller tercih ediliyor. Türkiye’deki saçlar ise çok daha zor ve farklı. Bundan kaynaklı kalıplaşmış modeller çok kullanılıyor. Bence bu mutlaka kırılması gereken bir durum" dedi.

Son dönemin en popüler ve merak uyandıran modelinin ’Ombre’ (Balyaj) olduğunu söyleyen Babaarslan, bu modellerdeki başarılı işleriyle adından söz ettiriyor.

Yeni şubeler açacaklarını belirten Babaarslan, "12 senedir İstanbullulara hizmet veriyoruz gelen talepler üzerine Yeşilköy, Yeşilyurt, Bahçelievler ve Ataköy’deki şubelerimizin ardından Cadde Bostan ve Etiler’de yeni şubeler açmaya karar verdik. Kısa bir süre sonra yeni şubelerimiz hizmete girmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Miss Turkey Sevil Uyar ve Kainat Güzeli Fulya Sever ve daha bir çok ünlünün tercih ettiği Mustafa Babaarslan, kendi bünyelerinde eğitim verdiğini ama bir ’Saç Akedemisi’ kurmayı planladıklarını da belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.