Uşak’ta Sahnelenen "Kırmızı Işık"a Tam Not

Uşak’ta Sahnelenen "Kırmızı Işık"a Tam Not

Uşak Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ve Atatürk Kültür Merkez’inde sergilenen "Kırmızı Işık" adlı tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı....

Uşak Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan ve Atatürk Kültür Merkez’inde sergilenen "Kırmızı Işık" adlı tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı.

Erdinç Aydın’ın yazdığı ve okul öğretmenlerinden Mehmet Emin Hasırcı, Sema Alkan ve Ali Karahan’ın hazırladığı oyunda; insanın içinde barındırdığı, hırs, intikam, nefret gibi duygularını dizginleyebilmesi, görmezden gelindiğinde, önemsiz gibi görülen küçük şeylerin hayatını nasıl cehenneme döndürdüğünü konu ediliyor. Okul öğrencileri Cemilcan Gündüz, Zeynep Tamir, Şükrü Sayar, Hakan Özer, Necla Kandemir, Emre Akdağ, Emre Sayar’ın rollerini paylaştığı oyun sonunda izleyiciler öğrencileri dakikalarca ayakta alkışladı.

Oyun sonunda Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seçkin Şentürk öğrencileri ve oyunu sahneye hazırlayan öğretmenler Mehmet Emin Hasırcı, Sema Alkan ve Ali Karahan’ın tebrik ederek plaket takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.