Üsküdar’da Yaşlılar, ‘İkinci Bahar’da Huzur Bulacak

Üsküdar’da Yaşlılar, ‘İkinci Bahar’da Huzur Bulacak

Üsküdar Belediyesi tarafından 60 yaş üstü yaşlıların yaralanacağı ’İkinci Bahar Kahvesi’nin açılışı dualarla gerçekleştirildi.Üsküdar Belediyesi’nin 60 yaş üzerindeki yaşlılar için özel olarak düzenle...

Üsküdar Belediyesi tarafından 60 yaş üstü yaşlıların yaralanacağı ’İkinci Bahar Kahvesi’nin açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Üsküdar Belediyesi’nin 60 yaş üzerindeki yaşlılar için özel olarak düzenlediği ‘İkinci Bahar Kahvesi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı. Üsküdar Uncular Caddesi üzerinde yer alan ‘İkinci Bahar Kahvesi’nin açılışına; Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili adayı Mustafa Demiral, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Emekliler Derneği Üsküdar Şube Başkanı Fatma Önerge ve çok sayıda davetli katıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İkinci Bahar Kahvesi’nde bütün hizmetlerin belediye tarafından karşılanacağını söyleyerek, “Burada ikramdan, temizliğe, güvenliğinden ve diğer bütün gereksinimlerini karşılamak bizim vazifemiz” diye konuştu.

“ÜSKÜDAR HER MEVSİM GÜZEL”

Başkan Türkmen, Üsküdar’da her mevsimin bahar ve her mevsimin bir güzellik olduğuna vurgu yaparak, “Biz de bu güzelliklerden esinlenmiş olacağız ki ‘İkinci Bahar Kahvesi’ ismini koyduk. Geleneğimiz, inancımız, aldığımız siyasi ve sosyal kültürümüz bize büyüklerimize saygıyı emreder. Biz kadim huzurun diyarı dediğimiz Üsküdar’da eğer ki huzuru tam anlamda tesis edeceksek büyüklerimizi ihmal edemeyiz. Tabi burada Fatma Hanım konuşması sırasında duygularına sahip olamadı ve ağladı. Bura da açtığımız bu mekan denizde bir damla bile değil. Yaptığımız her projemiz insan odaklı olsun istiyoruz” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi Başkanı Fatma Önerge ise Üsküdar Belediyesi ile hizmete sundukları ‘İkinci Bahar Kahvesi’ sayesinde Üsküdar’da 60 yaş üstü yaşlıların zamanlarını geçirebilecekleri bir ortam hazırladıklarını söylediler.

Protokol konuşmalarının ardından ‘İkinci Bahar Kahvesi’nin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.