Uslupehlivan, Meclis Üyelerine Veda Etti

Uslupehlivan, Meclis Üyelerine Veda Etti

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde CHP’den Adana Milletvekili seçilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aydın Uslupehlivan, “Hepiniz bilin ki orada bir milletvekili arkadaşınız var” diyerek mecl...

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde CHP’den Adana Milletvekili seçilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aydın Uslupehlivan, “Hepiniz bilin ki orada bir milletvekili arkadaşınız var” diyerek meclis üyeleriyle vedalaştı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayı ikinci oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek’in başkanlığında gerçekleşti.

Genel seçimlerde milletvekili seçilen Uslupehlivan’ı, meclis üyeleri tebrik etti. Gündem dışı konuşan Uslupehlivan, “Şansımı denedim ama sonuç Adanamız için de iyi oldu” dedi. Türkiye için görünen tablonun iyi olduğunu belirten Uslupehlivan, tüm partilerin seçmenlerden gerekli mesajları aldığını kaydetti. “İnşallah iyi bir hükümet çıkacaktır, başarılı çalışmalar yapacaktır” diyen Uslupehlivan, “Eksik gördüğümüz, hatalı gördüğümüz yerleri düzeltmeye çalışacağız, tamamlayacağız. Bu konuda da elimden gelen her şeyi yapacağım. Hepiniz bilin ki orada bir milletvekili arkadaşınız var” diye konuştu.

Uslupehlivan’ın konuşmasının ardından 14 gündem maddesi karara bağlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.