Usta Kalem Harun Ersoy, Dualarla Anıldı

Usta Kalem Harun Ersoy, Dualarla Anıldı

Zonguldak basının duayen ismi, usta kalem Demir Medya Genel Koordinatörü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı usta Gazeteci Harun Ersoy seneyi devriyesinde mezarı başında anıldı.Kabri ba...

Zonguldak basının duayen ismi, usta kalem Demir Medya Genel Koordinatörü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı usta Gazeteci Harun Ersoy seneyi devriyesinde mezarı başında anıldı.

Kabri başında düzenlenen törene KGD Başkanı Osman Sav, KGD Başkan Yardımcısı Mustafa Emen, Harun Ersoy’un eşi Nesrin Ersoy, oğlu Olcayto Ersoy, bacanağı Yavuz Boz ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan KGD Başkanı Osman Sav, “Bugün burada Harun abimizi anmak için toplandık. Geçen yıl bugün Harun abimizi kaybettik. Harun Ersoy abimiz Zonguldak’ın sorunlarıyla dertlenen bir gazeteciydi. Zonguldak sorunlarıyla ilgili kamuoyu oluşturma anlamında gerçek bir mücadele etti. KGD yıllarca birlikte çalışma fırsatı yaşadık. Gerçekten örnek alınması gereken bir kişiydi. Bir yıl geçmesine rağmen boşluğu gerçekten hissedildi. Başta eşi olmak üzere tüm ailesi ve yakınlarına ben tekrar başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun” dedi.

Yaşadığı üzüntüyü paylaşan Harun Ersoy’un eşi Nesrin Ersoy, “Her kadının istediği bir kocaydı. Çok kötüyüm onu kaybettiğim için, büyük bir arkadaşımı kaybettim söylenecek fazla bir şey yok” dedi.

Konuşmaların ardından Zonguldak basının duayen ismi, usta kalem Demir Medya Genel Koordinatörü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı usta Gazeteci Harun Ersoy’a dualar edilerek tören sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.