ÜVEY AĞABEYİNE KIZDI, OĞLUNU REHİN ALDI

ÜVEY AĞABEYİNE KIZDI, OĞLUNU REHİN ALDI

Nazilli’de meydana gelen olayda, 4 çocuk babası Mesut Konuklar ağabeyinin kendisine ait iki katlı evi hileli şekilde sattığını iddia ederek 8 yaşındaki küçük oğlunu rehin alarak kendisiyle birlikte eve kilitledi.

Nazilli’de meydana gelen olayda, 4 çocuk babası Mesut Konuklar ağabeyinin kendisine ait iki katlı evi hileli şekilde sattığını iddia ederek 8 yaşındaki küçük oğlunu rehin alarak kendisiyle birlikte eve kilitledi. Benzin döküp kendisini ve oğlunu evle birlikte yakmaya çalışan Konuklar’ı ikna etmek için polis saatlerce dil döktü. Bir saate yakın süren ikna çabaları sonuç vermeyince polis filmleri aratmayacak şekilde bir operasyon düzenleyerek önce küçük çocuğu kurtardı, daha sonra da Konuklar’ı yaka paça gözaltına aldı.

haberin-videosu-074.gif

• KENDİSİNİ VE OĞLUNU ZİNCİRLE KİLİTLEDİ

Olay bugün saat 16.00 sıralarında Kurtuluş Mahallesi 360 Sokak’ta meydana geldi. Nazilli Emniyet Müdürlüğü’nde denetimli serbestlik nedeniyle çalıştığı öğrenilen Mesut Konuklar (54), 12 yıl önce satın aldığı iki katlı evi üvey ağabeyi İlhami Yılmaz’ın üzerine yaptı. İddiaya göre Konuklar’ın oğlu Oğuzhan amcası Yılmaz’a baskı yaparak evi Salih Aydın’a sattırdı. Salih Aydın evi boşaltmak istemeyen Konuklar hakkında mahkemede tahliye kararı çıkardı ve ev boşaltıldı. Konuklar 8 yaşındaki oğlu M.K.’yı yanına alarak boşaltılan eve geldi. Zincirle içeriden kendisini ve oğlunu içeriye kilitleyen Konuklar çatıya çıkarak kendisini ve oğlunu yakacağını söyledi.

foto-galeri-036.gif

• POLİSTEN FİLMLERİ ARATMAYACAK OPERASYON

Evinin, üvey ağabeyi tarafından hileli bir şekilde satıldığını iddia eden Konuklar, kapıyı açmayacağını ve oğlunu ve kendisini evle birlikte yakacağını söyledi. Polisin bir saate yakın ikna çabaları sonuç vermeyince polis filmleri aratmayacak bir operasyona imza attı. Polis bir yandan Konuklar’ı lafa tutup ikna etmeye çalışırken, 2 polis de itfaiye merdiveniyle yan duvardan çatıya inerek küçük çocuğu evden kurtardı. Ardından çatıya çıkan polisler sessizce Konuklar’a arkasından yaklaşarak yere yatırdı. Polise direnen Mesut Konuklar kelepçelenerek ambulansla önce Nazilli Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Asayiş Büro Amirliği’ne götürülürken, kendisini görüntüleyen gazetecilere seslenerek; “Ben Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın hastasıyım. Bu yaşananları kendisine söyleyeceğim” diye bağırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.