"Uyuma, sokağına sahip çık" Projesi Tanıtıldı!

"Uyuma, sokağına sahip çık" Projesi Tanıtıldı!

Aydın'ın Söke ilçesinde uyuşturucu madde kullanımıyla etkin mücadelede toplumda farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen "uyuma, sokağına sahip çık" projesinin tanıtımı yapıldı.

İlçe meydanındaki tanıtım etkinliğinde konuşan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik son 3 yılda bin 372 operasyon düzenlendiğini belirtti.

Uyuşturucuyla etkin mücadelenin aralıksız sürdüğünü kaydeden Kurtbeyoğlu, şöyle konuştu:

"Son 4-5 yılda yapılan etkin mücadele ile ilçemizin uyuşturucu ticareti yapanlar açısından önemli bir merkez olmaktan çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu mücadeleyi yürütürken emniyet ve jandarmamızın istihbari çalışmalarının yanında vatandaşlarımızdan gelen ihbar ve bilgi bizlere büyük güç veriyor. Bu da şu anlama geliyor, insanlarımız mücadeledeki samimiyete inanıyor ve güveniyor."  

Konuşmaların ardından, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal ve Söke İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan'a uyuşturucuyla mücadelede elde edilen başarıdan dolayı plaket verildi.

Etkinlikte narkotik köpekleri Mişa ve Aşil de gösteri yaptı. Mişa ve Aşil, senaryo gereği, otomobille meydandaki kürsüye bırakılan uyuşturucu maddeleri buldu.

20190413_2_35968632_43531771.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.