Uyuşturucu Faciasının Şüphelisi Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Faciasının Şüphelisi Gözaltına Alındı

Bursa’da 2 üniversite öğrencisinin öldüğü ikisinin de komaya girdiği uyuşturucu alemi için extacy hapları sattığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Zanlının hapları tanesi 20 liradan sipariş üzer...

Bursa’da 2 üniversite öğrencisinin öldüğü ikisinin de komaya girdiği uyuşturucu alemi için extacy hapları sattığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Zanlının hapları tanesi 20 liradan sipariş üzerine gençlere verdiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece merkez Nilüfer ilçesi Dumlupınar Mahallesi Selanik Caddesi üzerindeki öğrenci evinde meydana geldi. Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi 24 yaşındaki İ.E. aynı okulda okuyan arkadaşları G.K. (23), M.Y.(23) ve K.K. (23) ile birlikte uyuşturucu hap aldı. G.K. ve M.Y. 3, diğer iki kişi ise 2 hap içti. Komaya giren gençlerden İ.E ve G.K. hayatını kaybederken M.Y. ve K.K. ise Mudanya Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

Polis, gençlere uyuşturucu satan şüphelinin yakalanması için alarma geçti. Birçok kişinin ifadesine başvuran narkotik ekipleri, hayatını kaybeden G.K.’nin telefonla arayarak uyuşturucu hap siparişi verdiğini belirledi. Otomobille gelen zanlının, gençlere 20’şer liradan 10 hap sattığı tespit edildi. Zanlı, merkez Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi’ndeki evine yapılan şok baskında gözaltına alındı. 21 yaşındaki şüpheli T.Y.’nin üzerinden satışa hazır iki çıkı toz esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan adli makamlara sevk edilirken, olayla alakalı soruşturma derinleştirilerek sürdürülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.