Üzülmez’e Pirelli Anadolu Lisesi’nden Plaket

Üzülmez’e Pirelli Anadolu Lisesi’nden Plaket

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında 142 mezun verdi.Kartepe ilçesindeki mezuniyet törenlerinden biri de önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi...

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında 142 mezun verdi.

Kartepe ilçesindeki mezuniyet törenlerinden biri de önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Güzeldal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Pirelli Fabrikası Kalite Direktörü Bahadır Özer, Pirelli Fabrikası İş Güvenlik Müdürü Can Alataş, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Okul öğretmenlerinden Hasan Meral’ın sunumu ile eşliğinde gerçekleşen törende Kartepe Belediyesi Çocuk Mehteran Takımı gösterileri ve öğretmen Serkan Kılıç’ın solo performansını konuklar beğeni ile takip ettiler.

Geleceğe, gençlere hizmet etmenin ülkenin geleceğine yarınlarına hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Üzülmez, “Ülkemizde hem ortaöğretimde hem yükseköğretimde kalite artırıldı. Bu sayede ortaöğretimden geçen öğrenciler istedikleri ve azmettikleri takdirde yükseköğrenimde yer bulmaya başlamıştır. Biz bu ülkeyi, bu ülkenin geleceğini ve bu ülkenin insanlarını seviyoruz ve sevmeye de hizmet etmeye de sonucu ne olursa olsun devam edeceğiz. Çocuklarımıza çıktıkları bu yolda öncelikle hayal ettikleri arzu ettikleri bölüm ve branşlarda bir eğitim diliyorum. Ailesine, ülkesine, insanlığa yararlı hizmetler yapabilmeleri için Allah yollarını açık etsin diliyorum” dedi.

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi 5. Dönem mezunları arasında okul birincisi Aleyna Boysal’a Başkan Üzülmez, okul ikincisi Okan Uzun’a Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cabak ve okul üçüncüsü Eray Eser’e de Okul Müdürü Güzeldal hediyelerini verdi. Emekli olan matematik öğretmeni Hayat Sema Çelebi ve tayini başka bir okula çıkan edebiyat öğretmeni Gazi Orhan Tuğ da unutulmadı ve plaketle uğurlandı. Okul yönetimi ve idaresi mezuniyet töreninde okullarına katkı sağlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Pirelli Fabrikası, Asuman Ofluoğlu, Yusuf Akgün ve PEYTUR firması adına Musa Karabalık’a de teşekkür plaketi verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.