“Vakıf Ve Sanat” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

“Vakıf Ve Sanat” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Vakıflar Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Vakıf ve Sanat” konulu fotoğraflarla Kilis sergisi açıldı.Sergi açılışı Vali Süleyman Tapsız, Barosu Başkanı...

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Vakıflar Haftası etkinlikleri çerçevesinde “Vakıf ve Sanat” konulu fotoğraflarla Kilis sergisi açıldı.

Sergi açılışı Vali Süleyman Tapsız, Barosu Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu, Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, tarafından yapıldı.

Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven yaptığı konuşmada, fotoğraflarla Kilis sergisinin, kültür ve turizm değerleri olan tarihi evlerin, camilerin ve eserlerin ön plana çıkarılması için örnek teşkil edecek bir çalışma olduğunu ifade etti.

Sergide toplam 50 eser yer aldı. Osmanlı Tarihi eserlerin eski halleri ile onarılmış hallerinin aynı karede yer aldığı eserler beğeni topladı.

Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezi’da düzenlenen sergi açılışına Vali Süleyman Tapsız, Kilis Barosu Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu, Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, daire amir ve müdürleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.