Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden Vali Düzgün’e Ziyaret

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden Vali Düzgün’e Ziyaret

Kayseri Vakıflar Bölge Müdür Vekili Hakkı Murat ve beraberindeki heyet 32. Vakıflar Haftası dolayısıyla Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Düzg...

Kayseri Vakıflar Bölge Müdür Vekili Hakkı Murat ve beraberindeki heyet 32. Vakıflar Haftası dolayısıyla Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Düzgün, "Hayırseverlerimiz, başta eğitim ve sağlık hizmetleri olmak üzere pek çok konuda kamu hizmetlerinin karşılanmasına destek veriyorlar. Kamu hizmetleri ile beraber genel hizmetler ile birlikte insanların kalplerine ve gönüllerine girmek, onların dertlerine çözüm bulmak amacıyla vakıf hizmetlerinde geçmişten günümüze kadar yaşatıldığını biliyoruz. Zor durumda olan vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların gönüllerini almakta bu vakıf geleneğinin en önemli fonksiyonlarından birisidir. İnşallah bundan sonra da ülkemizin tarihinde vakıf geleneğinin en iyi şekilde yaşatılarak gelecek nesillere de aktarılmasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdür Vekili Hakkı Murat da, bölge müdürlüğünün çalışmaları hakkında Vali Düzgün’e bilgiler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.