Vakıflar Haftası Kutlanıyor

Vakıflar Haftası Kutlanıyor

Vakıf hizmetlerinin tanıtılarak, yaygınlaştırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, kurum çalışanla...

Vakıf hizmetlerinin tanıtılarak, yaygınlaştırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Vakıflar Haftası dolayısıyla Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, kurum çalışanları ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz ve kurum çalışanlarının ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, vakıf kültürünün hayatımızda önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Vakıflar geçmiş ile gelecek arasında bir köprüdür. Vakıfların kuruluş amacında insan eksenli hizmetler bulunmaktadır. Vakıflar insanlarımıza her alanda önemli hizmetlerde bulunmuştur. Anadolu topraklarında kurularak toplum hayatına giren vakıfların amacı, sosyal dokunun korunması adına ihtiyaç sahiplerine el uzatmak, onları korumak, şartlarını iyileştirmek ve gelecek nesillere bu kültürü bırakmak gibi son derece önemli bir görevi üstlenmiştir. Vakıf kültürünün gelişmesi, yaygınlaşması ve toplumun bütün kesimlerince benimsenmesi bakımından bu hafta süresince Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzce ortaya konulacak faaliyetler toplumda ayrı bir önem ifade edecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.