Vali Ayyıldız: Hakkımızı helal etmiyoruz

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tanıtım etkinliğine şartlı destek vereceklerini iddia eden Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal’a hakkını helal etmediğini belirtti.

Aydın’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Vali Erol Ayyıldız, toplantının sonunda soruları cevaplandırdı. Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği Başkanı Necati Ünal’ın İzmir’de düzenlenen Aydın Tanıtım Günleriyle ilgili olarak “Sayın Valimiz, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin logosunu kaldırın, ondan sonra görüşürüz” şeklindeki açıklamaları hatırlatılan Vali Ayyıldız, açıklamanın tamamen yalan olduğunu savundu.

“O KİŞİYİ MUHATAP ALMIYORUM”

Devlet kurumlarının birlik ve beraberlik içersinde çalışmasının zorlu olduğunun altını çizen Vali Ayyıldız, “Devlet kurumlarının diğer kurumlarla beraber olmam deme lüksü yoktur. Zaten bizde İl Kültür ve Turizm Müdürümüze her türlü yardımı yapabileceklerini söyledik. Buharkent Kaymakamımız ve belediye başkanları oradaydı. Kuşadası Kaymakamlığı oradaydı. Valilik destek olmayacak olsa, bu kurumların orada ne işi var? Valiliğin olmadığı yerde ne işleri olacak? Biz gereken desteği verdik. Bu dernek gelip bizim organizasyonda yer almamızı istedi. Kimse bizim üzerimizden itibar kazanamaz. Ben o kişiyi muhatap almıyorum. Yalanın muhatabı olmaz. Ben her zaman iyi niyetli bir insanım. Ancak benim yalana asla tahammülüm yok. Valilik olarak hakkımızı helal etmiyoruz. Bu tarz konular Aydın’ı ileriye götürmez” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.