Vali Çakacak Huzurevi’ndeki Anneleri Ziyaret Etti

Vali Çakacak Huzurevi’ndeki Anneleri Ziyaret Etti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte merkez Toroslar ilçesinde bulunan Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’nde kalan anneleri ziyaret ederek ‘Anneler Günü’nü kutladı.Vali Çakacak...

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte merkez Toroslar ilçesinde bulunan Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’nde kalan anneleri ziyaret ederek ‘Anneler Günü’nü kutladı.

Vali Çakacak, huzurevinde kalan annelerle bir araya geldi. Annelerin ellerini öperek Anneler Günü’nü kutlayan Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte annelere gül vererek yakından ilgilendi. Huzurevi sakinlerinin ud eşliğinde seslendirdikleri şarkılara eşlik eden Çakacak ve eşi, Anneler Günü vesilesiyle hazırlanan pastayı da huzur evi sakinleriyle birlikte kesti.

Çakacak, ziyaret sonrası yaptığı konuşmada, “Bugün huzurevine gelerek buradaki annelerimizin ellerini öptük ve Anneler Günü’nü kutladık. Eli öpülesi annelerimiz bizim her şeyimiz. Hepimiz bulunduğumuz mevkileri annelerimize borçluyuz. Annelerimiz bizlere hayat ve can vermektedir. Doğduğumuz andan ölene kadar hep annelerimizin yanındayız. Yaşımız ne olursa olsun hepimiz hala annelerimizin gözünde küçücüğüz. Onların bizlerden tek istedikleri sevgi, saygı ve hürmettir. İnancımız ve kültürümüz annelerimizi baş tacı yapmamızı gerektirir. Çünkü cennet annelerimizin ayağı altındadır. Annelerin hayır dualarını almak önemlidir, bu şekilde bizim işlerimiz de yolunda gider. Yılda bir gün de olsa böyle özel bir günde annelerimizi hatırlamak ve anmak durumundayız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.