Vali Köşger, Kadın Doktorun Maske İsteğini Geri Çevirmedi!

Vali Köşger, Kadın Doktorun Maske İsteğini Geri Çevirmedi!

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya üzerinden kendisinden maske isteyen Prof. İntern Dr. Şebnem Karabulut’a maske gönderdi. Maskesini alan Dr. Karabulut, şaşkınlığını yaptığı paylaşımla dile getirdi.

GÜNAY PABUŞÇU-Koronavirüs salgını tedbiri kapsamında yoğun tempoda çalışan Vali Köşger, sosyal medya hesaplarını aktif kullanıyor. Sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan vatandaşların ihtiyaçlarına kayıtsız kalmayan Vali Köşger, kendisinden maske ve pasta isteyen Prof. İnt. Dr. Şebnem Karabulut'a maske gönderdi. 

"CİDDİYE ALINACAĞIMI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM" 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde görevli Prof. İnt. Dr. Şebnem Karabulut, sosyal medya üzerinden 23 Nisan’da çocuklara pasta sürprizi yapan Vali Köşger’e seslenerek, “Sayın Valim maske için sırası gelmeyen şahsımın içindeki çocuğa da bir maske ve pasta verir misiniz? Aydın’da tek başıma öleceğim, az kaldı” diye not yazdı. Mesajın kendisine ulaşmasının ardından Vali Köşger, talimat vererek genç doktora maske ulaştırdı. Vali Köşger’in gönderdiği maske ile çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Prof. İnt. Dr. Şebnem Karabulut, “Ciddiye alınacağımı hiç düşünmemiştim. Pasta da getireceklerdi hatta, şaka olduğunu söyledim. Ya nasıl bir valimiz var bizim” şeklindeki notla Vali Köşger'e teşekkür etti.

62f223b4-942e-4660-a67e-96fd83a5b67d.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.