Vali Köşger, Nazilli'de

Vali Köşger, Nazilli'de

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile yaklaşık iki ay önce Aydın’a atanan Vali Yavuz Selim Köşger, il genelindeki kurum gezileri kapsamında bugün Nazilli'ye geldi.

Sabah saatlerinde Kaymakamlık binası önünde karşılanan Vali Köşger, kurumları ziyaret ederek, yetkililerden ilçedeki sorunlarla ilgili brifing aldı. 

02e16087-8878-4b47-b5a2-bcb1ecd51fa0.jpg

Nazilli'ye ilk kez resmi ziyaret gerçekleştiren Vali Yavuz Selim Köşger, ilçe protokolü tarafından Kaymakamlık binası önünde karşılandı. Vali Köşger için hazırlanan karşılama töreninde; Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş,İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Garnizon Komutanı Samet Demet, İlçe Jandarma Komutanı Yalçın Gürenci, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulgani Kavak, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Özcan, SGK İlçe Müdürü Abdullah Karakılıç, İŞKUR Nazilli Müdürü Şahin Altınkurt, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Güven Eker, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, Pamuk Araştırma Müdürü Koray Şimşek, Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay, İlçe Sağlık Müdürü Doktor Fikri Özçetin, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şafak Çalışkan, Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt ile resmi kurumlarda görevli daire amirleri hazır bulundu. 

4c478064-f5f4-418f-b9e0-0d2e70f6ef3e.jpg

NAZİLLİ'NİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kaymakam İbrahim Küçük'ü makamında ziyaret eden Vali Köşger, daha sonra kurum müdürleri ve ilçe protokolüyle toplantı yaptı. Basına kapalı gerçekleşen brifing öncesi gazetecilere açıklama yapan Vali Yavuz Selim Köşger, Nazilli'nin Aydın'da en önemli ilçelerin başında geldiğini ifade etti.  Aydın’ın tüm ilçelerinde ziyaretlerine devam edeceğini dile getiren Vali Köşger, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Aydın'da İlçeleri ve çalışmaları yerinde göreceğiz. İade-i ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.  Nazilli ile ilgili birkaç bilgimiz var. Nazilli Aydın’ın en önemli ilçelerinden biri. Türkiye için tarımda büyük rol oynuyor. Örneğin şunu biliyorum; Türkiye’deki kuru incir piyasasının yüzde 70'i Aydın’da ve bunun yarısı Nazilli’de üretiliyor. Dolayısıyla Aydın'ın önemli tarım merkezlerinden biri.  Nazilli tarıma daha yatkın ve sanayisini de geliştirmiş bir ilçemiz. O açıdan olması gerektiği gibi gidiyor. Aksayan bir yan varsa onları da değerlendireceğiz. Uyum ve düzen içinde bütün kurum ve kuruluşlarla devletin merkezi idarenin kuruluşlarıyla ve yerel idarenin kuruluşlarıyla ve yereldeki tüm görevlilerimizle eşitlik ve uyum ve düzen içinde daha iyi bir Aydın ve Daha iyi bir Nazilli için çalışacağız Allah’ın izniyle."

2d73adea-05b8-4df3-8796-094c201c5412.jpg

Kaymakamlık binasında yapılan toplantı sonrasında Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na giden Vali Köşger, daha sonra Nazilli Ticaret Borsası'na iadeyi ziyarette bulundu. Öğleden sonra beraberindeki heyetle birlikte; Nazilli Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretleri ile Nazilli Ticaret Odası'nı ziyaret eden Vali Köşger, Nazilli programını Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sonlandırdı.

HABER: EBRU HAMAMCIOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.