VALİ KÖŞGER’DEN KORONA VİRÜSÜ AÇIKLAMASI

VALİ KÖŞGER’DEN KORONA VİRÜSÜ AÇIKLAMASI

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger başkanlığında, koronavirüse karşı alınacak tedbirler kapsamında ilgili kurum müdürleri ve belediye başkanları bir araya geldi.

GÜNAY PABUŞÇU-Aydın’da umreden dönüş yapan vatandaşların durumu ve korona virüs tedbileri  il yetkililerini  harekete geçirdi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, koronavirüse karşı alınacak tedbirler kapsamında ilgili kurum müdürleri ve belediye başkanları ile bir araya geldi. Valilik binasında düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Sosyal Hizmetler Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Zeynep Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve İl Jandarma Komutanı Mesut İnan katıldı.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger hastanede 23 kişiye yapılan testlerin 22’sinin temiz çıktığını açıklayarak; “Şu ana kadar ilimizde 23 şüpheli vaka testi var. Teste gönderilen 23 vakadan 22’si negatif olarak sonuçlandı. Herhangi bir sıkıntı yok. Dün gece Çine’de gönderilen vaka ile de ilgili çalışmalar devam ediyor. Henüz testin sonucu çıkmadı. Onun da negatif olacağını umuyoruz” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.