Vali Tuna, Çifteler İlçesindeki Yağmur Ve Şükür Duasına Katıldı

Vali Tuna, Çifteler İlçesindeki Yağmur Ve Şükür Duasına Katıldı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Çifteler ilçesinde vatandaşlarla birlikte yağmur ve şükür duası yaptı.Çifteler Belediyesi tarafından organize edilen programa, Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Mille...

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Çifteler ilçesinde vatandaşlarla birlikte yağmur ve şükür duası yaptı.

Çifteler Belediyesi tarafından organize edilen programa, Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Çifteler Kaymakamı Süleyman Çelebi, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçeye bağlı köylerden çok sayıda vatandaşın da katıldığı dua, eski futbol sahasında gerçekleştirildi. Program, Kur’an-i Kerim Tilavetinin okunmasıyla başladı. Ardından kılınan 2 rekat yağmur ve şükür namazı sonrası davetlilere etli bulgur pilavı ve ayran ikram edildi.

Kış ayının çok bereketli geçtiğini söyleyen Vali Tuna, yaptığı kısa açıklamada, sunulan rahmeti şükre dönüştürme arzusu içerisinde olan insanlarla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Daha sonra Vali Tuna, İl Emniyet Müdürü Şahin ve Kaymakam Çelebi, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı kalıcı eserler projesi kapsamında yapımı devam eden Çifteler Kültür Evi inşaatında inceleme yaptı. Buradaki incelemelerin ardından Vali Tuna ve beraberindeki heyet, Sakarya nehrinin doğduğu yer olarak bilinen ve Çifteler Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Sakaryabaşı mesire alanını gezdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.