Vali Tuna’ya Engelli Haftası Ziyareti

Vali Tuna’ya Engelli Haftası Ziyareti

Vali Yardımcısı Ali Çetin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ve Eskişehir’de faaliyet gösteren engelli derneklerinin başkanları, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Vali G...

Vali Yardımcısı Ali Çetin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ve Eskişehir’de faaliyet gösteren engelli derneklerinin başkanları, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, engelli vatandaşların sosyal hayatta karşılaştıkları sorunların çözümlenmesi için devlet olarak her zaman ellerinden geleni yapmak istediklerini söyledi. Engelli ailelerin geleceğe daha güvenle bakmalarını ve biraz olsun üzerilerindeki yükün azalmasını sağlamak için çalışma yapmak istediklerini kaydeden Vali Tuna, “Bütün engelli derneklerini bir araya getirecek güzel bir yerleşke alanını oluşturmayı canı gönülden istiyoruz. Devlet olmanın gereği olarak biz elimizdeki imkanları sizler için seferber etmeye hazırız” diye konuştu.

ESKİŞEHİR BU BAKIMDAN ÇOK DUYARLI BİR İL

Eskişehir’in bu bakımdan çok duyarlı bir il olduğunu belirten Vali Tuna, engelli vatandaşların her zaman toplumsal faaliyetlerin içinde yer almalarını istedi. “Sorunlara kalıcı çözümler üretmek bizim için çok önemli” diyen Vali Tuna, “Toplum olarak unutmamalıyız ki, hepimiz bir engelli adayıyız. Engellilerimizin toplum içinde yer almalarına zemin hazırlamak bizlerin görevidir” şeklinde konuştu.

Engelliler Haftasının iyi geçmesi dileyen Vali Tuna, programı dâhilinde elinden geldiği kadar hafta boyunca yapılacak olan etkinliklere katılacağını sözlerine ekledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın ise, hafta boyunca ilimizde yapılacak etkinliklerle ilgili Vali Tuna’ya bilgi verdi. Daha sonra Vali Tuna, dernek başkanlarının dilek ve temennilerini dinledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.