Validen Jandarma Arama Timlerine Ödül

Validen Jandarma Arama Timlerine Ödül

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Uludağ’da arama kurtarma ve asayiş hizmeti veren jandarma personelini ödüllendirdi.Uludağ’da yenilenen kıyafetleri ve ekipmanları ile göz dolduran ve tamamı rütbeli perso...

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Uludağ’da arama kurtarma ve asayiş hizmeti veren jandarma personelini ödüllendirdi.

Uludağ’da yenilenen kıyafetleri ve ekipmanları ile göz dolduran ve tamamı rütbeli personelden oluşan profesyonel asayiş timlerini denetleyen Vali Karaloğlu, başarılı personeli taltif etti. Karaloğlu, kış sezonunu kapatan Uludağ’da yapılan çalışmalar hakkında Tümgeneral Seyfullah Saldık’tan bilgi aldı. İl Jandarma Komutanı Yurdakul Akkuş ve İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın da hazır bulunduğu denetimde konuşan Vali Karaloğlu, ’’Bu bölgede arama kurtarma ve asayiş hizmeti veren jandarmamızın hizmet ve görünüm bakımından iyi olması, vatandaşa güven vermesi önemli. Bursa’da artık profesyonel asayiş timlerimiz var. Arama kurtarma ekibimizin tamamı rütbeli personelden oluşuyor. Çok güzel hizmet veriyorlar. Uludağ, hem yazı, hem de kışıyla önemli bir merkez. Misafirlerin başlarına herhangi bir şey gelmeden memnun kalarak buradan ayrılmasını sağlamak turizmin gelişmesi açısından önemli. Onun için burada verdiğiniz hizmet turizm açısından çok mühim" dedi.

Karaloğlu, “Kışın 7 bin 500 yerleşik nüfusuyla günde 20 bin kişinin çıktığı Uludağ, yaz aylarında bin 1500 çadırcı ve 10 bin günü birlikçiyi ağırlıyor. Yazın bir asayiş ve bir JAK timi ile hizmet verilirken, kış sezonunda 16 tim ile hizmet veriliyor. Timler her konuda vatandaşa hizmet ediyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.