Van’da, 28. Ahilik Haftası Etkinlikleri Başladı

Van’da, 28. Ahilik Haftası Etkinlikleri Başladı

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Çetin Karaduman ve esnaf odaları temsilcileri, “Ahilik Haftası” dolayısıyla Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.Ahilik kültürünün tanı...

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Çetin Karaduman ve esnaf odaları temsilcileri, “Ahilik Haftası” dolayısıyla Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret etti.

Ahilik kültürünün tanıtılması, esnaf ve sanatkârlar ile bunların örgütlerinde yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması ile çalışma ve faaliyetlerinin değerlendirilmesi için yapılan Ahilik Haftası kutlamaları başladı. Bu yıl 11-17 Mayıs tarihlerinde kutlanacak olan 28. Ahilik Haftası nedeniyle Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Çetin Karaduman ve esnaf odaları temsilcileri, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu.

Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Karaduman’ın yanında, Şoförler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Demirciler ve Tornacılar Odası Başkanı İdris Karael, Marangozlar Odası Başkanı Mazhar Sarıkaya, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ile Van esnafından oluşan heyet, daha sonra Vali İbrahim Taşyapan’ı makamında ziyaret ederek, kendisine Ahilik Haftası ve hafta boyunca düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgi aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.