Vatandaşlardan Başkan Alıcık’a sevgi seli

Vatandaşlardan Başkan Alıcık’a sevgi seli

Başkan Alıcık, Karahallı Mahallesi’nde Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan cami yenileme, istinad duvarı, imam evi ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyerek halkın taleplerini yerinde dinledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karahallı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

HERKES HİZMETLERDEN EŞİT ŞEKİLDE FAYDANACAK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan projeleri tek tek inceleyen Alıcık, merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıl burada yapmış olduğumuz hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirmiştik. Merkezde olduğu gibi köylerdeki vatandaşlarımızın da eşit şekilde hizmetlerden faydalanması gerekiyor. Bu nedenle rutin olarak kırsal mahallemize gelerek incelemelerimizi gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

EVLERİNE MİSAFİR OLDU

Karahallı Mahallesi sakinlerinin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Alıcık, vatandaşların davetlerini kabul ederek evlerine misafir oldu.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

İlçe genelinde yapılan çalışmaların devam edeceğini belirten Alıcık, “Göreve geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz projelerin tamamını yerine getirdik. Bununla kalmadık, yeni projeler geliştirerek vatandaşlarımız ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda onlarca işe imza attık. Köprüler, camiler, cem evleri, yeni eğitim alanları ve sağlık merkezleri yaparak mevcut olanları yeniledik. Bundan sonraki süreçte de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

baskanalicik.jpg

baskanalicik2.jpg

baskanalicik3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum