Vatandaştan ASKİ’ye tepki

Vatandaştan ASKİ’ye tepki

Aydın’ın eşsiz kumsalları ve deniziyle turizmin gözdesi olan Didim Akbük’te faaliyet gösteren turizmciler ve vatandaşlar turizm sezonuyla birlikte ASKİ ekiplerinin çalışma yapmasına tepki gösterdi.

Geçmişte kanalizasyon altyapısı bulunmayan Didim’e bağlı Akbük Mahallesi'nde başlatılan kanalizasyon altyapısı çalışmaları, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerince başladı. Tatil için gelen vatandaşlar ile ilçede turizm sektörüne hizmet veren esnaf tarafından çalışmalara tepki gösterdi.

Birçok ülkeden tatil için Akbük’e gelen vatandaşlar, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin kış aylarında yapması gerektiği çalışmaları yaz ortasında yapmasını anlam veremediklerini dile getirdi. Bu çalışmaların ilçeye gelen yerli ve yabacı turistlere rahatsızlık verici olduğunu belirten turizmciler, “Didim’e gelen misafirlerimiz tatil yapmak için tercih ediyor. Huzurlu bir ortamda tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirlerimiz böyle bir manzarayla karşılaşınca, bu durumdan rahatsızlık duyuyor. Yetkililerin altyapı çalışmalarını mantık çerçevesinde yürütmelerini istiyoruz” diyerek duruma tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.