'Vatanım Sensin' dizi ekibine Başkan Alıcık'dan anlamlı hediye

'Vatanım Sensin' dizi ekibine Başkan Alıcık'dan anlamlı hediye

Milli mücadele yıllarının anlatıldığı ‘Vatanım Sensin’ dizisinde 12-13 ve 14. bölümlerde sıkça dile getirilen Nazilli’nin önemine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’tan teşekkür geldi.

İstanbul Beykoz’da çekimleri süren sete incir, zeytin ve zeytinyağı gönderen Başkan Haluk Alıcık, yapımcı ve yönetmenler ile de telefon görüşmesi yaparak teşekkürlerini iletti.

Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesini anlatan ‘Vatanım Sensin’ dizisinin yapımcısı ile görüşen Başkan Haluk Alıcık teşekkür ettiğini ifade ederek; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Nazilli’nin daha yaşanabilir şehir olmasının yanı sıra Nazilli’nin bilinirliğini artırmak için çalışıyoruz. Gerek Uzun Yaşam Şehri markasının oluşmasında gerek çeşitli sportif, kültürel ve sanatsal etkinlikler gerekse Türkiye’de ilkleri yarattığımız örnek Belediyecilik çalışmalarımız ile Nazilli’nin ismini duyuruyoruz. Bu kapsamda geçmişimizde de Milli Mücadelesi ile örnek olan, mücadelesi ile işgale yön veren Nazilli şehrimizin önemini gördük. Bu önemi 3 bölüm boyunca dile getiren dizi yapımcı ve yönetmenleri ile oyuncularına da çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine teşekkürlerimizi bizzat arayarak da iletme fırsatı buldum. Tüm Nazilli halkına sosyal medyadan verdikleri destek için teşekkür ettiler. Kendilerine ufak ikramlarımız ile bölgemizin ürünlerinin de lezzetini tattırma fırsatı bulduk. Kendilerini ayrıca ilçemize davet ederek Nazilli’yi gezmelerini tavsiye ettik” dedi.
Öte yandan sosyal medyada diziye övgü yağdıran Nazillililer, ilçenin adının geçmesinin sevindirici olduğunu dile getirerek, dizinin ilerleyen bölümlerden birini Nazilli’de çekilmesini istedi.

VATANIM SENSİN

Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemi anlatıldığı Vatanım Sensin dizisini; O3 Medya yapımcılığını üstlenirken, yönetici yapımcılığını Onur Güvenatam, Yapımcılığını Nermin Eroğlu, yaratıcı yapımcı ve yönetmenliğini Yağmur Taylan ile Durul Taylan, senaryosunu Nuran Evren Şit yazarken, müziklerini ise Yıldıray Gürgen seslendiriyor. Dizi de; Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya), Celile Toyon (Hasibe), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Kubilay Aka (Ali Kemal), Hakan Salınmış (Eşref), Aslı Omağ (Marika), Mert Denizmen (Yinon), Yasemin Szawlowski (Eleni), Emre Şen (Hacimihalis) ve Yiğit Çelebi (Mustafa Saim) rolünü üstleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.