Vekil açıkladı, taşınıyor

Vekil açıkladı, taşınıyor

Nazilli’nin kanayan yarası durumundaki Polis Meslek Yüksekokulu’nun akıbeti belli oldu.

İnşaatından 31 yıl sonra, 2012 yılında depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkımına karar verilen Polis Meslek Yüksekokulu’nun alanı, içerisinde kaymakamlık, müftülük, milli eğitim gibi kamu kurumlarının bulunduğu bir kampüs haline getirilecek.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli’de kamu kurumları açısından bir sıkışıklık olduğunu söyledi. 

Milletvekili Öz, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile görüştüklerini belirterek, kaymakamlık binası ihtiyacının giderilmesi için çalışma yapacaklarını söyledi. Öz, "Kaymakam beyle görüştük,  O da haklı olarak kaymakamlık binası ihtiyacının olduğunu ve adliyenin yetmediği söyledi. 'Diğer kurumların hepsini toplayabileceğimiz kampüs gibi bir yere ihtiyacımız var’ diyor. Polis Okulu’nun bulunduğu alana hükümet binası gibi idari binalar yapılacak. Arazide İçişleri Bakanlığı’nın Nazilli’deki bütün birimleri toplanabilecek" dedi.

Nazilli’de bu anlamda sıkışıklık yaşandığına değinen Öz, "Bu nedenle ‘Böyle bir plan yapalım’ diye Kaymakam Bey ile konuştuk. Bununla ilgili çalışmalar yapılacak. Kaymakamlık, müftülük diğer kamu kurumları, polis okulunun bulunduğu alanda toplanacak.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.