Vekil Adayının Motosikletli Seçim Gezisi

Vekil Adayının Motosikletli Seçim Gezisi

Hatay’da genç motosikletçiler ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, motosiklet üzerinde halkı selamladı.Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Belen ilçesinde genç motosikletçi...

Hatay’da genç motosikletçiler ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, motosiklet üzerinde halkı selamladı.

Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Belen ilçesinde genç motosikletçiler ile bir araya geldi. Abide Anıt Parkı’nda gençlerle buluşan Alğan, Türkiye’de 16 milyon genç seçmen olduğunu söyleyerek, “Biz gençlerin bizlere yapılanlarla değil, bizim yapacaklarımızla anılmamız gerekiyor. Türkiye’deki seçmen sayısının üçte birini gençler oluşturmaktadır. Onun için biz gençler de büyük işlere ve büyük projelere talibiz. Allah bana genç yaşta memleketime olan hizmet borcumu ödeme fırsatı verdi. Hatay’ın evladı olarak memleketime en iyi şekilde hizmet edip bu borcumu ödemek istiyorum” dedi.

Gençlerin sorularını yanıtlayan Alğan, daha sonra gençlerin teklifini kabul edip motosiklet üzerinde halkı selamladı. Alğan’a AK Parti Belen İlçe Başkanı Nihat Dağlı da eşlik etti. Yaklaşık 20 kişilik motosikletli grup ile halkı selamlayan Alğan’a polisler de eskortluk yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.