Vekilden pazar alışverişi

Vekilden pazar alışverişi

Nazilli’ye gelen MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu,alışveriş için çıktığı semt pazarında, evlerinin bahçesinden topladığı eriği satmak için pazara getiren ancak siftah edemeyen 7 yaşındaki pazarcı kızın ağlamasına dayanamayarak tüm erikleri satın aldı

TBMM’ndeki yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu üzerinden atmak için üç günlüğüne Nazilli’ye gelen MHP’li Deniz Depboylu,dönüş  hazırlığı sırasında Ankara’daki evinin Pazar masrafını görmek için  ilçenin en büyük semt pazarına uğrayarak alışveriş yaptı.

Köylülerin getirdiği organik sebze ve meyvelerden alan Milletvekilinin, erik tezgahının bulunduğu reyonun yakınında  ağlayan kız çocuğu dikkatini çekti.

KÜÇÜK KIZIN SATILMAYAN ERİKLERİNİ ALDI

Adının Ela Gülseven olduğunu öğrendiği 7 yaşındaki kızın yanına yaklaşan Depboylu küçük kızın oyuncak almak için evlerinin bahçesinden toplayıp babaannesi Hatice Gülseven ile birlikte pazara getirdikleri erikleri satamadığı için ağladığını öğrendi.

Küçük kızın ağlaması karşısında duygulanan Milletvekili Ela ile  200 TL karşılığında pazarlık yaptığı eriklerin tamamını aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.