Verimlilik Arttırma Ve Maliyet Düşürme Teknikleri” Eğitimi Sürüyor

Verimlilik Arttırma Ve Maliyet Düşürme Teknikleri” Eğitimi Sürüyor

Fırat Kalkınma Ajansı’nın teknik destek programı ile Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) tarafından projelendirilen “Verimlilik Arttırma ve Maliyet Düşürme Teknikleri” eğitimleri ikinci b...

Fırat Kalkınma Ajansı’nın teknik destek programı ile Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) tarafından projelendirilen “Verimlilik Arttırma ve Maliyet Düşürme Teknikleri” eğitimleri ikinci bölümüyle devam ediyor.

MASİAD’ın yeni yeri MATİM İş Merkezi’nde düzenlenen eğitimde INOTec Akademi Genel Müdürü Hayati Çağlar, verimliliğin tanımı ve ölçümünün yanında verimlilik arttırma ve maliyet düşürme yönetim modelleri, ürün stratejisi ile ilgili verimlilik teknikleri, personel esaslı teknikler ile birlikte ürün geliştirme esaslı teknikleri gibi konularda katılımcılara bilgiler verdi.

Proje sorumlusu Mehmet Kavuşturan, MASİAD Akademi üyelerinin bilgilenmesi ve bilinçlenmesi için eğitim çalışmalarına devam edeceklerini belirterek genel katılıma açık eğitimler için üye olan olmayan tüm katılımcıların MASİAD sekreterliğine başvurmalarını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.