Vizyon Koleji, Yaz Okulu’nda Eğlence Ve Eğitimi Bir Araya Getirdi

Vizyon Koleji, Yaz Okulu’nda Eğlence Ve Eğitimi Bir Araya Getirdi

Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje Okulu olan Vizyon Koleji, yaz okulunda çocuklar için eğlence ve eğitim bir araya getirdi.Yaz tatilinde de eğitime ara vermeyen Vizyon Koleji, ’Yaz Okulu’ e...

Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje Okulu olan Vizyon Koleji, yaz okulunda çocuklar için eğlence ve eğitim bir araya getirdi.

Yaz tatilinde de eğitime ara vermeyen Vizyon Koleji, ’Yaz Okulu’ etkinliğine katılmak isteyen öğrencilere, eğlence ve eğitimi bir arada sunacağını açıkladı. Türkiye’nin ilk ve tek Microsoft/Sebit Proje Okulu olan Vizyon Koleji yetkilileri, geniş ve A kalite kampüs olanaklarıyla, eğlendirici, geliştirici ve öğretici bir yaz okulu ile öğrencileri beklediklerini belirttiler.

Yaz okulunda uzman öğretmen ve antrenörler tarafından verilecek eğitimlerle, çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerinin ilerlemesi hedefleniyor. Potansiyel Odaklı Eğitim Modeli (POEM) ile ise öğrencilerin potansiyelini ortaya çıkartan çeşitli uygulamalarla, kendilerini keşfetme ve yeni deneyimler edinmeleri sağlanacak.

Yaşlara uygun olarak, çocukların bütün yeteneklerini destekleyecek şekilde tasarlanan Vizyon Koleji Yaz Okulu programında yüzme, tenis, basketbol, okçuluk, oryantring, gezi, karate ve tırmanma gibi sportif faaliyetler yanı sıra; kişisel gelişime katkıda bulunacak, hızlı okuma ve hafıza teknikleri, bilim atölyesi, zeka oyunları, sanat atölyesi, yaratıcı drama, 3D sinema, lego robotik ve İngilizce eğitimleri de verilecek.

İlki 15 Haziran 2015’te başlayacak olan “Vizyon Koleji Yaz Okulu” velilerin kendilerine uygun olan dönemi seçebilecekleri şekilde, yaz boyunca 3 ayrı dönem olarak düzenlenecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.