YA HERRO YA MERRO HAFTASI

YA HERRO YA MERRO HAFTASI

Engin Kocaman yazdı...

ENGİN KOCAMAN - Nazilli Belediyespor dün oynanan Şile Yıldızspor maçında çok kritik 2 puan bıraktı. Haftaya ise lider Hekimoğlu Trabzon’a gidecek olan siyah beyazlılarda stoper krizide kapıda bekliyor. 2-0 öne geçilen bir maçta Mazlum’un talihsiz sakatlığı takımın tüm dengesini alt üst etti. İkinci yarıda oyuna konsantre olmakta zorlanan Naz-Naz'da kaptan Zafer’in stopere geçmesi maçın seyrini değiştiren ana etkenlerden biriydi. Nitekim stoper için kısa boylu ve ağır kalan Zafer’in üstüne doğru uzun toplar atan rakip bu ataklar neticesinde farkı bire indirdi. Dünkü maçta takımda bir stoper krizi olduğu ortaya çıktı. Her profesyonel takımın en az oynayabilecek kapasitede 4 veya 5 stoper kadrosunda bulundurması gerekirken Nazilli Belediyespor yönetimi bu konuda sınıfta kaldı. O zaman insanda sormadan edemiyor Hüseyin Bülbül neden gönderildi? Temel nerede? Bu takımın dört ve beşinci stoper kim?  

Mazlum’un sakatlanması sonrası orada daha uzun boylu ve güçlü konumda olabilecek Aykut’un yerine Zafer’in stoperde tercih edilmesi maçın en kritik anıydı. Şile maçından alınacak 3 puanın çok değerli olduğu bilindiği halde oyuncular net pozisyonları cömertçe harcadı. Hakemin net vermediği penaltılarda cabası.  

Yönetime bir lafım var her yerde TFF yönetimi ile fotoğraflar atıp lobimiz olduğunun ima ve ifade edildiği bir ortamda bu hatalar neden sürekli Nazilli’yi buluyor ? Burada bir art niyet mi var. Burada düdük çalan her hakem aklının estiği gibi maç yönetiyor ama her ne hikmetse Nazillispor deplasmanlarda iken bu durum tersi oluyor.  

Kadro mühendisliğinde neden sınıfta kalındı? Bir takımın kaç tane stoperi olması gerekir ? Bu soruları ve cevaplarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum.  

Bir lafımda dün maçta Görkem’in babası ve kendi taraftarlarımız arasında çıkan olaya. Tribünlerde yaşanan bu gerginlikler fark etmesekte sahaya yansıyor. Görkem’in babası Engin beyi daha sakin olmaya davet ediyorum. Siz sonuçta bir sporcu babası olarak daha dikkatli olmalısınız. Bu gerginliklerin hiçbir anlamı ve yararı yok.  

Bu hafta kritik bir maça çıkacağız. Alacağımız kötü bir sonuç bizi liderlik potasından uzaklaştıracak. Hakem atamalarının da kritik olacağı bir haftada yönetimin önlemler alacağını düşünüyorum.  

Bir serzenişimde Ahmet hocaya. Takımın kimyası ile çok oynuyorsun hocam. Sakatlıklar ve performans sıkıntıları olabilir ama bazı oyuncularda ısrar ederek hata yapıyorsun. Bu takımın neden yedek stoperi yok senden bir cevap bekliyoruz. Kanımca bu çok büyük bir hata. Profesyonel takım böyle bir hatayı nasıl yapar? Son olarak biraz kendi oyunumuzu oynayalım Trabzon’dan 3 puanla ayrılacağımıza inancım tam. Artık sorumluluk oyuncuklar ve teknik ekipte. 

Bu hafta çıkın bu grubun en iyisi olduğumuzu herkese gösterin. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum