Yağlı Güreşlere CHP Bodrum Damgasını Vurdu

Yağlı Güreşlere CHP Bodrum Damgasını Vurdu

CHP Bodrum İlçe Örgütü Çömlekçi Mahallesinde düzenlenen Yağlı Güreşleri tam kadro izledi.Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Çömlekçi Mahallesinde 10’uncusu gerçekleştirilen ve 152 sporcunun katıldığ...

CHP Bodrum İlçe Örgütü Çömlekçi Mahallesinde düzenlenen Yağlı Güreşleri tam kadro izledi.

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Çömlekçi Mahallesinde 10’uncusu gerçekleştirilen ve 152 sporcunun katıldığı geleneksel yağlı güreşler mahalle içerisinde spor kompleksi olarak planlanan alanda düzenlendi.

Güreşler ; Minikler, Teşvik, Tozkoparan, Deste, Küçük Orta, Büyük Orta, Baş altı ve Baş olmak üzere toplam 8 boyda yapıldı. Spor kompleksi olarak planlanan alanda düzenlenen yağlı güreş karşılaşmalarını, tanınmış baş pehlivanların yanı sıra, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve Kadın Kolları üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri, Çömlekçi Mahallesi Muhtarı Mustafa Oral, CHP Muğla Milletvekili Adayı Burak Erbay ile yerli ve yabancı bine yakın kişi İzledi.

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve CHP Bodrum İlçe örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören kadın üyeler ile birlikte Yağlı Güreşleri izleyen vatandaşları tek tek dolaşıp, tokalaşarak hatırlarını sordu, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için oy istedi.

Heyecanlı geçen güreşlerin sonunda, Baş Altı Güreşlerini Antalya Bölgesinden Serkan Duman Baş Güreşlerinde de Balıkesir Bölgesinden Hasan Zeybek aldı. Dereceye giren tüm sporculara ise çeşitli plaket ve kupaları verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.