YAKUP EFE'NİN BİZE İHTİYACI VAR!

YAKUP EFE'NİN BİZE İHTİYACI VAR!

Nazillili 6 aylık Yakup Efe Ertürk’ün tedavisinin işe yaraması için 1 ay kaldı.

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli'de pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Nehir ve Kenan Ertürk çiftinin 6 aylık bebeği Yakup Efe Ertürk, 1,5 aylıkken ateş ve öksürük belirtileri sonrasında ciğer enfeksiyonu geçirdi.

Beyninde hasar oluşan minik Efe'nin kalbi durunca, önce Denizli sonra İstanbul’da özel bir hastaneye sevk edildi. Minik Efe’nin hayata tutuna bilmesi için tek umut kök hücre nakli. 6 ay içerisinde olması gereken tedavinin işe yarayabilmesi için Yakup Efe’nin yaklaşık 1 ayı kaldı.Yakup Efe'nin sağlığına kavuşabilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.

minik-efe-hayirseverlerden-yardim-bekliyor-a6dd9b807055c233b78dcbcf0ea6ce90-001.jpg

Oğlunun bir an önce sağlığına kavuşmasını isteyen baba Kenan Ertürk," Oğlum için eş, dost herkes elindeki imkanlarla yardım etmeye çalışıyor. Şimdi bir hastane bulduk, rapolarını Sağlık Bakanlığı'na gönderdik, cevap bekliyoruz.Tedavisini tamamlamak için 100 bin TL kaldı." dedi.

Minik Efe’nin yeniden hayata tutunabilmesi için hayırseverlere seslenen aile sosyal medya üzerinden Ahbap Platformu’ndan da yardım istedi.

Minik Efe için kolları sıvayan Aydın Ahbap, yardım kampanyası başlatılabilmesi için Aydın Valiliği’ne başvuruda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum