Yalı Cami Yeni Çehresine Kavuşuyor

Yalı Cami Yeni Çehresine Kavuşuyor

Altınordu Belediyesi tarafından yeni meydan projesi kapsamında Aziziye (Yalı) Camisi önünde bulunan tuvalet ve lostra salonunun yıkımının ardından yer altına yapılacak tuvalet için çalışmalar başladı....

Altınordu Belediyesi tarafından yeni meydan projesi kapsamında Aziziye (Yalı) Camisi önünde bulunan tuvalet ve lostra salonunun yıkımının ardından yer altına yapılacak tuvalet için çalışmalar başladı.

Karadeniz Sahil Yolu’na yakınlığı ile Ordu’da yerli ve yabancı birçok kişi tarafından en fazla kullanılan Yalı Cami, 2 ay sonra yeni çehresine kavuşuyor. Yalı Cami yanında yürütülen çalışmayı yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz firma yetkililerinden bilgi aldı.

Projenin 2 ay sonra tamamlanarak hizmetine sunulacağını belirten Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu projede yer altında Bay, Bayan lavaboları, abdesthaneler, engelli asansörü, engelli lavaboları ve bebek emzirme odasının bulunacağını ve bu projenin üstünün meydan olarak hizmet vereceğini ifade etti.

Başkan Tekintaş, “Yalı Cami önünde bulunan tuvalet ve lostra salonunu yıkarak, üzerini meydan olarak kullanmak üzere yer altına tuvalet, abdesthane, engelli asansöründen bebek emzirme odasına kadar düşünülmüş bir projeyi hayata geçireceğiz. Çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. İnşallah 2 ay sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu projenin hayata geçirilmesinden bizlere büyük destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yalı Cami cemaatinin abdesthane ve tuvalet sıkıntısı yaşadığını bildiklerini kaydeden Başkan Tekintaş, “Yalı Cami cemaatimizin bazı sıkıntılar yaşadığının farkındayız. Şimdi vatandaşlarımızın bu sıkıntısını çözmek için geçici olarak abdest alabilecekleri ve tuvalet ihtiyaçları giderecekleri ortamı oluşturacağız. İki ay sonra bu proje hayata geçtiğinde bütün hemşehrilerimizin memnuniyetini duyacağımızdan eminiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.