Yalova Belediyespor’un Umuda Yolculuğu Başladı

Yalova Belediyespor’un Umuda Yolculuğu Başladı

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi’ne yükselmek isteyen Yalova Belediyespor, Bolu’da oynayacağı dörtlü finaller için son idmanını yaparak bu şehre hareket etti.Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yaptığı a...

Türkiye Erkekler Basketbol 3. Ligi’ne yükselmek isteyen Yalova Belediyespor, Bolu’da oynayacağı dörtlü finaller için son idmanını yaparak bu şehre hareket etti.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanda Yalovalı dev adamların moralli oldukları görüldü. Bolu’nun ev sahipliğinde 8-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak organizasyonda Yalova Belediyespor, 3. lig için Samsun BŞB Anakent, T.E.D. ve Yeşilyurt Spor Kulübüyle mücadele edecek. Finallere konsantre olduklarını belirten Yalova Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz," Sezon boyunca hedeflediğimiz yer olan finallerdeyiz 50 takımla başlayan serüvende Türkiye’de son 4 takim arasına adimizi yazdırmanın mutluluğunu takim olarak yaşıyoruz.Yeşil Yurt, TED, Samsun BŞB Anakent takımlarıyla birlikte lige çıkma mücadelesi vereceğiz. Finallere kalan tüm takımlar kaliteli ve güçlü takımlar. Çok sert ve seyir zevki yüksek maçlar oynayacağız. Hedefimiz orada başarılı olup Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmek. Bir Yalovalı olarak söylüyorum. Şehrimiz çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor ve bizde terimizin son damlasına kadar bunun için savaşacağız. Hiç kimseden korkmuyor ve çekinmiyoruz. Oyuncularıma sonsuz güveniyorum. Hepsi karakterli ve tecrübeli çocuklar. Maçları kazanır ya da kaybederiz bilemiyorum, ama bildiğim bir şey var; bu takım son topa kadar mücadeleyi hiç bırakmayacaktır. Bunu daha önce defalarca gösterdik. Takımda hava oldukça iyi. Tamamen finallere konsantre olduk. Ufak tefek sakatlık problemlerimiz var. Ama Bolu’da tam kadro sahada olacağız. Maçlarımızı TBF TV’de internet üzerinden naklen yayınlayacak. Bizlere sezon boyunca destek olan taraftarımız bu kez ekranlarının başında bizlere dualarıyla destek olacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.