Yaralanan annesinin başından ayrılmadı

Yaralanan annesinin başından ayrılmadı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, otomobilin ata çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Otomobil çarpması sonucu yaralanan ve acı çeken atın yavrusu ise annesinin başından bir an olsun ayrılmadı.

Kaza, Havaalanı Bulvarı ve Çevre Bulvarı Kesişimi yakınlarında sabah saatlerinde meydana geldi. Havaalanı Bulvarı’ndan Çevre Bulvarı istikametine ilerleyen ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil, yola fırlayan başıboş ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde büyük maddi hasar meydana gelirken at yol kenarına savruldu. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı otomobil sürücüsü olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibince hastaneye kaldırıldı.

GÖRENLERİN İÇİNİ SIZLATTI

Aldığı yaralar nedeniyle yerinden kalkamayan ve acı çeken ata polis ekipleri yem vererek şefkat gösterdi. Annesinin yanından biran olsun ayrılmayan yavrusunun ise annesinin kaldırmak için yaptığı tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Saatlerce annesinin başında bekleyen yavru at görenlerin içini sızlattı.

TEDAVİ İÇİN HAYVAN BARINAĞINA GÖTÜRÜLDÜ

Kaza yerinde önlem alan polis ekipleri Aydın Büyükşehir Belediyesi Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni arayarak yaralı ata yardım istedi. İhbar üzerine kaza yerine gelen barınak yetkilileri atın arka ayaklarının kırıldığını belirledi. Yaralı at iş makinası yardımıyla barınağa götürülerek tedavi altına alındı.

Çevre Bulvarı ve Havaalanı Bulvarı’nda daha öncede başıboş atlar nedeniyle birçok kaza yaşanmış ve üzücü sonuçlar ortaya çıkmıştı. Yolu sürekli kullanan vatandaşlar neredeyse başıboş atlar yüzünden ölümle burun buruna geldiklerini söyleyerek yetkililerden çözüm istedi. Onca kazaya rağmen başıboş atlar yol kenarlarına ve ortalarında gezmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.