Yarın son gün!

Yarın son gün!

Aydın Vergi Dairesi Başkanlığı 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle İlgili Kanun için başvuruların yarın sona ereceğini söyledi.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, borcu olan vatandaşları kanundan yararlanmaya davet ederek, “Dairemiz gece yarısına kadar hizmet veriyor. Cuma günü saat kaç olursa olsun son kişinin işi bitinceye kadar hizmet vereceğiz” dedi.

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, borcu olan vatandaşları 2017 yılının son vergi borcu yapılandırma fırsatından yararlanmaya davet etti. Aydın Vergi Dairesinde hummalı bir çalışma sürerken, vatandaşlar borçlarını taksitlendirmek için sıraya girdi. Müsevitoğlu 11 veznenin hizmet verdiğini söyleyerek, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli önlemleri aldık. Cuma günü saat kaç olursa olsun son vatandaşımızın işlemini yapacağız. Bu yapılandırma yılın son fırsatı olabilir o yüzden herkes borcunu yapılandırsın" diye konuştu. Müsevitoğlu, kanunun her türlü vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri ve zamları, gümrük vergileri, trafik, askerlik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti RTÜK idari para cezaları, YURT-KUR öğrenim ve katkı kredisi borçları, SGK ve belediyelere borçlarının kapsadığını belirtti. Yapılandırma sürecinde taksitlerin iki ayda bir ödendiğini hatırlatan Müsevitoğlu, ilk iki taksidi ödemeyenlerin yapılandırma hakkını kaybedeceğini dile getirdi. Yapılandırılan borçta 6 taksit 12 ayda, 9 taksit 18 ayda, 12 taksit 24 ayda, 18 taksit 36 ay vade ile ödenebilecek. 

KAYNAK: DENGE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.