Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nde Rıza Seyyar Dönemi

Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nde Rıza Seyyar Dönemi

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nde geçtiğimiz gün gerçekleşen seçimli olağan genel kurul sonrası Rıza Seyyar dönemi başladı.

Ege İhracatçı Birlikleri’nde genel kurul toplantılarını gerçekleştiren birliklerde görev dağılımları yapılıyor. 18 Nisan 2014 tarihinde yapılan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını tamamladı. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Yonca Gıda Sanayi İşletmeleri İç ve Dış Ticaret A.Ş. firması temsilcisi Rıza Seyyar, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Ahmet Göksel ve Hasan Yılmaz seçildi. Mayer Arditi ise Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi oldu. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nde 2014-18 döneminde; Ömer Babacan, Çelik Yusuf Özbaş, Haluk Semerci, Süleyman Ünlü, Erdinç İnan Yılmaz, Sıdık Demircan ve Alkan Çelik Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Özüm İlter Demirci, Kürşad Yuvgun ve Mehmet Kırıcı Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’ni, Meyve Sebze Mamulleri Sektör Kurulu’nda; Rıza Seyyar, Ahmet Göksel, Ömer Babacan, Çelik Yusuf Özbaş, Haluk Semerci ve Süleyman Ünlü temsil edecek. Türkiye’deki 58 bin ihracatçının çatı kuruluşu Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurulu’nda Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği’nin delegeleri ise Rıza Seyyar, Ahmet Göksel, Ömer Babacan ve Alkan Çelik olacak. Erdinç İnan Yılmaz, Narenciye Tanıtım Grubu ve Uzakdoğu Yaş Meyve Komitesi’nde Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği adına görev yapacak.

RIZA SEYYAR KİMDİR?

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen, Rıza SEYYAR 20 Kasım 1964 tarihinde Kayseri ilinin Mimar Sinan Kasabası’ nda doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Kayseri’ de tamamlayan Rıza Seyyar, 1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Muğla İşletme Fakültesi’ nden mezun oldu. Askerlik görevini 1989 yılında yedek subay olarak tamamladıktan sonra Kayseri’de Yaktaş A.Ş. şirketinde bir sene süre ile satış müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra İstanbul’ da bulunan Kent Madeni Mutfak Eşyaları Ltd. Şti.’ nde beş yıl süre ile muhasebe ve finansman müdürü olarak çalıştı. 1997 yılında Türek Grup’ a bağlı Manisa Evin Konserve San. ve Tic. A.Ş.’ de işveren vekili olarak görev aldı. Halen Yonca Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mali- İdari İşler Direktörlüğü ile Manisa Gıda Sanayi Zirai A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürüyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi Sektörler Konseyi Üyesi olan Rıza Seyyar, Salça Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini de yürütmektedir. Rıza Seyyar evli ve iki kız çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.