"Yasada Köklü Değişiklikler Yapacağız"

"Yasada Köklü Değişiklikler Yapacağız"

Depboylu, "Aydınımızın en büyük sorunu olan Büyükşehir Yasasıyla ilgili olarak köklü değişiklikler yapacağız" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1.sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, seçim çalışmaları kapsamında, Nazilli Yeni Sanayi Sitesi'ne çıkarma yaptı. Vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Depboylu, "Aydınımızın en büyük sorunu olan Büyükşehir Yasasıyla ilgili olarak köklü değişiklikler yapacağız" dedi.

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Deniz Depboylu, sanayi esnafı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Depboylu'ya Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Teşkilat Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetimi eşlik etti. İş yerlerine dolaşarak vatandaştan destek isteyen Depboylu, esnafın sıkıntılarını dinledi. Alt yapı ve yollardaki bozukluk nedeniyle Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını eksik bulan vatandaş, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan ve Deniz Depboylu'dan destek istedi. Alıcık belediye ekiplerini bozuk yolların tespiti için harekete geçirdi.

"HİZMETLERDE İHMAL VE AKSAMALAR VAR"

Büyükşehir'in çalışmalarında ihmal ve aksamların olduğunu ifade eden Depboylu, sorunun çözülmesi için yasada köklü değişikliklere gideceklerini söyledi. Depboylu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Büyükşehir yasasının beraberinde getirdiği sorunların, yapılan hizmetlerde ihmal ve aksamalar sebep olduğunu, bu sorunları gidermenin en iyi yolunun 'Büyükşehir Yasası'nın yeniden düzenlenmesi olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde ele alınan bu sorunun milletimizin partimize yapacağı destekle partimiz tarafından tamamen çözülecek. Aydınımızın en büyük sorunu olan Büyükşehir Yasasıyla ilgili olarak köklü değişiklikler yapacağız" dedi.

img_6118.jpgimg_6010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.