Yasak aşk cinayetine müebbet istendi

Yasak aşk cinayetine müebbet istendi

Efeler’de yasak aşk yaşadığı sevgilisinin kocası Cemil Hacılar’ı (61) öldüren Erkan T. (44) hakkında hazırlanan iddianamede bir kez müebbet ve 6 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi.

Ata Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı ile 620'nci sokağın kesiştiği noktada, 19 Mayıs 2017 akşamı işlenen ve Cemil Hacılar’ın hayatını kaybettiği cinayete ilişkin soruşturma tamamlandı. Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, sanık Erkan T.’nin, ateşli silahlar kanununa muhalefet, kasten Öldürme, silahla tehdit ev basit yaralama suçlarından cezalandırılması istendi.
 
SİLAHLA ALNINDAN VURDU

İddianameye göre, Cemil Hacılar ile evli olan M.H., bir süre Erkan T. ile yasak aşk yaşadı. Erkan T.’den bir çocuğu olan M.H., daha sonra sevgilisini terk edip kocasına döndü. Bu nedenle anlaşmazlık yaşayan Cemil Hacılar ile Erkan T., olay günü karşı karşıya geldi.

Yaşanan tartışmanın ardından Erkan T., silahıyla Cemil Hacılar’ı alnından vurup daha sonra üzerinden araçla geçti. Erkan T., M.H.’yi ise “Seni şimdi öldürmeyeceğim, cezaevinden çıkınca öldüreceğim, bak kocanı nasıl öldürdüm” diyerek ateş açtı ancak mermi isabet etmedi.

Savcı, Erkan T.’nin suçunun sabit olduğunu belirterek bir kez müebbet ve 6 buçuk yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

Polis ekiplerince olayın ardından yakalanan Erkan T., 20 Mayıs’tan bu yana tutuklu bulunuyor.

KAYNAK: DENGE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.