Yaşı 18, sabıkası 80

Yaşı 18, sabıkası 80

İncirliova’daki bir iş yerinde gerçekleşen hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilen hırsızlık zanlısı Taner Narman, polis tarafından yakalandı. 18 yaşında olmasına rağmen hırsızlık ve yaralama gibi suçlarda toplam 80 sabıkası bulunan Taner Narman çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Acarlar Mahallesi Adnan Menderes Sebze ve Meyve Hali'ndeki bir işletmeden geçen salı günü saat: 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir gecede 4 ayrı işyerine giren ancak sadece birinin kasasını açabilen şüpheli, 27 bin lira nakit parayı alarak uzaklaştı. Sabah işyerini açan firma sahibi soyulduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. İşyerinde inceleme yapan İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevredeki güvenlik kameraların incelemeye aldı. Polis, görüntülerden işyerini soyan şüphelinin bir çok suçtan kaydı bulunan Taner Narman olduğunu tespit etti. Yapılan çalışmayla Narman, Acarlar'da polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Taner Narman, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 80 DOSYASI VAR

Hırsızlık, yaralama ve benzeri suçlardan bu güne kadar 80 dosyası bulunan Narman, geçen yıl 5 Nisan'da Adnan Menderes Sebze ve Meyve Hali'ndeki komisyonculardan haraç almaya çalıştığı gerekçesiyle kendisine müdahale eden biri komiser üç polis memurunu çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralamıştı. Olaydan sonra yakalanan Narman, tutuklanmış ve 14 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilmişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.