Yaşlı adam böyle dolandırıldı!

Yaşlı adam böyle dolandırıldı!

Çine'nin Akçaova Mahallesinde yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle görme problemi yaşayan Ali Rıza Demir (77) dolandırıldığını iddia ederek adalet istedi.

Çine'nin Akçaova Mahallesinde yaşayan Ali Rıza Demir (77) bundan 4 ay önce içerisinde zeytin ağaçları da bulunan 163 dönümlük arazisini 480 bin liraya A.G. isimli bir kişiye sattığını ancak parasını alamadığını iddia etti. Demir ayrıca kendisi ile birlikte aynı kişilerin akrabalarının da arazi sattığını belirtirken onlarında paralarını alamadıklarını iddia ederken elindeki senetlerin ise sahte çıktığını belirtti.

CEZALANDIRILMALARINI İSTİYOR

Dolandırıldığına dair savcılığa başvuruda bulunduğunu söyleyen Ali Rıza Demir, "Bundan 4 ay önce arazimi sattım. Satın alanlar 3 kişiydi. Benim elime 300 lira, 100 lira ve 80 liralık senetler verdiler. Bu senetlerin günleri geçti. Bunlardan 300 lira olan senet hariç diğerlerinde imzaları bulunmadığı için senetlerin geçersiz olduğunu öğrendim. Beni kandırdılar. Bana bu güne kadar sadece 60 lira para ödediler ve başkada ödemiyorlar. Torunum aynı kişilere 400 dönüm arazi sattı, 1 milyon 400 bin liraya anlaştılar. Ona da parasını vermiyorlarmış. Torunumu bizim katlarımız var sana vereceğiz diyerek oyalıyorlarmış. Benim gözlerim görmüyor. Bu zaafımdan faydalanarak senetlere imza atmadılar. Beni dolandıran bu kişilerin cezalandırılmasını istiyorum. Adalet yetkililerini göreve davet ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.