Yaşlı Vatandaşlardan Başkan Karadeniz’e Teşekkür

Yaşlı Vatandaşlardan Başkan Karadeniz’e Teşekkür

Küçükçekmece Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Yaşlılara Hizmet Merkezi sonrası yaşlı vatandaşlar hizmetten memnuniyetini dile getirmek için Başkan Karadeniz’i makamında ziyaret ederek teşekkü...

Küçükçekmece Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Yaşlılara Hizmet Merkezi sonrası yaşlı vatandaşlar hizmetten memnuniyetini dile getirmek için Başkan Karadeniz’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Küçükçekmeceli yaşlı vatandaşlar, geçtiğimiz günlerde faaliyetlerine başlayan Yaşlılara Hizmet Merkezi’nden duydukları memnuniyeti ifade etmek için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediyede işlemleri olan vatandaşların işlerini onları yormadan, hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlayan hizmet kapsamında, 25 vatandaş Başkan Karadeniz’i ziyaret etti.

“HEM YAŞLILAR, HEM YAKINLARI MEMNUN”

Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Belediyeye geldiğimizde, bizi kapıda güler yüzle karşılıyorlar ve işlemlerimizi hızlı bir şekilde yormadan hallediyorlar” diyerek, kendilerini yalnız bırakmadığı ve destek olduğu için Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.

Yaşlı vatandaşların hayır duasını alan Başkan Karadeniz de onları makamında ilgiyle karşıladı. Ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu ifade eden Karadeniz, tansiyon aleti hediye ettiği yaşlı vatandaşların, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Hizmet kapsamında yaşlılar araçlarla evlerine kadar bırakılıyor. Bu durumdan hem yaşlılar hem de yakınları memnun.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.