YAVUZ İNCEDAL’DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

YAVUZ İNCEDAL’DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal “evde kal” çağrısına uydu. Karantina günlerini evinde geçiren teknik adam, futbol dünyasını da tehdit eden koronavirüs olaylarını değerlendirdi.

GÜNAY PABUŞÇU- Koronavirüs salgını spor camiasını esir aldı. Son olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, korona virüsü testinin pozitif çıktığı açıklamış ve tedavisine başlandığını açıklamıştı. Terim'in bu açıklamasından sonra spor kamuoyunda gündem liglerin niçin en başından ertelenmediği sorusu akıllara getirdi. 
Havadis Gazetesi’ne gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Liglerin ertelenme kararı çok geç alındı. Futbolcularımız gergin ve endişeliler” dedi.

“HİÇBİR ŞEY SAĞLIMIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL”
Ankara’da hayatını evinde ailesiyle birlikte geçirdiğini ifade eden İncedal, “Bakanlığımızın kararlarını saygıyla karşılıyoruz ve “evde kal” çağrısına uyuyoruz. Şu anda teknik heyetimiz ve futbolcularımız da evlerinde günlerini geçiriyorlar. Ben şu anda toplumumuzda iki farklı şey görüyorum. Toplumun bir kısmı bu hastalığı çok önemsiyor, önlemini alıyor ama maalesef bir kısmı da hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor. Hayatta para, şöhret, mülk, hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil, kendi tedbirlerimizi alalım” şeklinde konuştu.

“GERGİN ve ENDİŞELİLER”
Futbolcuların formlarını korumaları için çalışma programları gönderdiğini belirten İncedal , “Ligler ertelendi ki ben bunu Osmaniye maçından önce söylemiştim. Çok önceden alınması gereken bir karardı. Futbolcularımıza 10 dakikalık koşu çalışmaları gönderiyorum  ama dışarıya çıkmaya çekiniyorlar. Gergin ve endişeliler. Maalesef acı haberler duyuyoruz. Koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e acil şifalar diliyorum” ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.