Yaz Spor Okulları Kayıtları Başlıyor

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başlıyor

Bilecik Belediyesi tarafından 8 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları 2015 Yılı kayıtları 26 Mayıs tarihinden itibaren başlıyor.Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan aç...

Bilecik Belediyesi tarafından 8 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları 2015 Yılı kayıtları 26 Mayıs tarihinden itibaren başlıyor.

Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, her dönem binlerce çocuğun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okulları kurs kayıtlarını gerçekleştirmek isteyen velilerin, Bilecik Belediyesi AK MASA’ya başvurabilecekleri bildirildi. Açıklamada, “Gerçekleştirilen kayıt işlemlerinde veliler, form doldurarak başvuruda bulunacaklar ve kurslar hakkında gerekli bütün bilgiyi alabileceklerdir. Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda, yüzme, tenis ve basketbol alanında eğitimler verilecek. Şu ana kadar 4 bine yakın öğrencinin eğitildiği kurslarda, 6 ile 15 yaş aralığındaki çocuklarımız, belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçirebilecek. Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın büyük önem verdiği Yaz Spor Okulları kurslarında yaklaşık 3 ay eğitim alacak kursiyerler, kurs bitiminde öğrendikleri bilgi ve tecrübeleri, alacakları sertifika ile taçlandıracaklar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, geleceğe daha güvenle bakabilmeleri ve verimli bir yaz sezonu geçirmeleri için büyük önem arz eden Yaz Spor Okulları kayıt işlemleri, 12 Haziran 2015 tarihine kadar yapılabilecektir. Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yaz Spor Okullarında; Yüzme Okulu için 120 TL, Basketbol Okulu için 60 TL ve Tenis Okulu için de 60 TL katılım ücreti verilecektir. 21 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek olan kurslar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kursiyerlere sertifikalarını taktim etmesiyle sona erecektir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.