28 Haziran-4 Temmuz Haftası Gökyüzü

Pazartesi günü saat 20:50’ye kadar ay kova burcunda seyahat ediyor. Toplumsal konuların gündemde olacağı bir güne uyanıyor. Sosyal çevremizle görüşmek, sosyalleşmek, bizim gibi gördüğümüz insanlarla vakit geçirmek için uygun bir gün. 20:50’den sonra balık burcuna geçen ay, daha yumuşak, naif bir enerjide.  İkili ilişkilerle ilgili ufak tefek kırılganlıklar yaşanabilir. Bu gece görülen rüyalar haberci olabilir.

Salı günü ay yine balık burcunda.. Sabah saatlerinde ay ve güneş arasında olumlu bir akış var. Empati kurma becerisi ve duygusal hassasiyetin zirvede olduğu bir gün. Öğleden sonra ve akşam saatleri hayal kırıklıklarına, kandırılmalara, aldanmalara çok açık. Yalan haberler gündemde olabilir.

Çarşamba günü ay balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğleden sonra Neptün ile kavuşacak ve gün boyunca bu kavuşumun etkisinde olacağız. Spiritüel konular, manevi çalışmalar, bilinçaltı ve şifa çalışmaları için çok uygun bir gün.. Bunun yanısıra alkol alma ve gerçeklerden kaçma isteği, halsizlik olabilir.

Perşembe ve Cuma günü ay koç burcunda. Daha hareketli, özgüvenli, heyecanlı bir iki gün bizi bekliyor olacak. İlişkilerde bu zamana kadar çekindiğimiz konuları gündeme getirecek özgüveni kendimizde bulabiliriz. Cesaret gerektiren işler için uygun günler. Olaylar karşısında dürtüsel davranmak, aşırı savunmacılık ve agresiflik ilişkileri yıpratabilir. Strese bağlı tansiyon, baş ağrısı ve kalp sorunları tetiklenebilir.

Cumartesi günü saat 15:27’ye kadar ay yine koç burcunda.. Sinirlerimize ne kadar hakim olabilirsek o kadar iyi.. Öğleden sonra ve pazar günü daha dingin ve sakin bir enerji arayışında olacağız. Masaj, bedensel hazlar, kaliteli müzikler, sakinlik haftasonunun konusu.. İştahımız açılabilir. Sağlık konusunda boğaz bölgesi hassaslaşabilir. Pazar günü akşam saatlerinde ani parasal gündemler veya sosyal çevremizle alakalı sıkıntılı olaylar gündeme gelebilir.

22 Temmuz’a kadar Venüs aslan burcunda..

Bu geçiş önümüzdeki bir aylık süreçte hayatımıza canlılık katacaktır. Flörtöz, çocuksu, cesaretli ve heyacanlı bir enerji bizleri bekliyor. Dikkat çekmek isteyeceğimiz, pohpohlanmak, onay almak ihtiyacında olacağımız bir süreç.. İkili ilişkilerde ve aşk konusunda biraz gösteriş yapmak, lükse olan düşkünlük, abartılı harcamalar gündemde olacaktır. Bu geçişin en olumsuz tarafı aşırı ego ve kibirli davranışların ön plana çıkacak olmasıdır.. Moda, saç tasarımı ve dış görünüşle alakalı dokunuşlar için gayet uygun bir süreç..

Sevgilerimle

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar