"Yeni bir şehir dizayn ediyoruz"

"Yeni bir şehir dizayn ediyoruz"

Ege'nin incisi Nazilli her geçen gün büyümeye devam ediyor.

200 bine yaklaşan nüfusuyla eğitim,tarım ve sanayi alanında son dönemde yapılan yeniliklerle yaşanabilir kentler arasında yer alan Nazilli, ilçe belediyesinin faaliyete geçirdiği projelerle katma değer kazanıyor. 

2009 yılından bu yana Nazilli Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçenin her köşesine hizmet ulaştırdı. Eğitim, sağlık, sanayi, tarım ve sosyal belediyecilik alanında yaptığı farkındalıklarla ilçenin kaderi adeta değişime uğradı. Sümerbank Fabrikasının kapanmasının ardından göç veren Nazilli, Organize Sanayi ve üniversitenin açılmasıyla göç almaya başladı. İlçe belediyesi olarak, 7'den 70'e her kesim vatandaşa hitap eden bir şehir dizayn etmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, parolalarının‘Okumak, çalışmak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal şehir Nazilli’ olduğunu belirtti. 

"Halkımız bize destek verdiği sürece, içimizdeki hizmet aşkı dahada büyüyecek"

9 yıldır her vatandaşın derdine koştuklarını, şehire yeni gelen insanlara yol gösterdiklerini ifade eden Başkan Alıcık, "Belediye olarak bu şehrin yaşanılır olması için elimizden geleni yapıyoruz.Şehir merkezimizden, köylerimize her köşe milyonlarla liralık hizmet götürdük. Yollarımızı, okullarımızı, sağlık ocaklarımızı, okullarımızı, derelerimizi, sosyal tesislerimizi, parklarımızı yenileyerek hizmetlerimizi sürdürdük. Şucusun bucusun demeden herkesim vatandaşımıza ulaştık. Yaşlılarımızla dertleştik, ihtiyacı olan ailelerimize yardımlar yaptık. Üniversitemizin her zaman yanında olarak onların ihtiyaçlarını karşıladık. Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırdığımız modern yollarla ekonomiyi canlandırdık. Çocuklarımızın gelişimi için kurslar açtık, kadınlarımız için dayanışma evini faaliyete geçirdik. Şehirde kişi başına düşen yeşil alanı iki, üç katına çıkardık. Geçmiş değerimiz olan Sümerbankın tarihini canlandırdık. Spor tesislerimizi geliştirdik. Kentsel dönüşüm alanında bir ilçe belediyesi olarak adeta çığır açtık. Kendi çabalarımızla NAZKENT projesini faaliyete geçirdik. Şehir her geçen gün büyüyor. Biz yeni bir şehir dizayn ediyoruz. Halkımız bize destek verdiği sürece, içimizdeki hizmet aşkı dahada büyüyecek" dedi. 

1-024.jpeg

2-027.jpeg

3-021.jpeg

4-018.jpeg

5-011.jpeg

6-007.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum