Yeni Malatyaspor’da Çakır’ın Kararı Bekleniyor

Yeni Malatyaspor’da Çakır’ın Kararı Bekleniyor

PTT 1. Lig’de yer alan takımlar transfer çalımlarını yürütürken, Yeni Malatyaspor ise önümüzdeki hafta yapacağı kongreyi düşünüyor.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’da takımı şampiyon yaparak PTT 1. Lig’e y...

PTT 1. Lig’de yer alan takımlar transfer çalımlarını yürütürken, Yeni Malatyaspor ise önümüzdeki hafta yapacağı kongreyi düşünüyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’da takımı şampiyon yaparak PTT 1. Lig’e yükselten Adil Gevrek’in ekonomik sıkıntılardan dolayı bütçe oluşturamadığı sarı-kırmızılı kulüpte transfer çalışmaları askıya alınmış durumda. Gevrek’in başkanlığa aday olmaması halinde göreve talip olduğunu açıklayan iş adamı Mehmet Akman, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan çıkacak kararı bekliyor. Bütçesini ve oluşturacağı yönetimi başkan Çakır ile paylaşan Akman’ın ’olur’ alması durumunda kulübün olağanüstü kongresinde seçime katılacağı ifade edildi.

GEVREK BAŞKAN ÇAKIR İLE SON KEZ GÖRÜŞECEK

Yeni yönetimle ilgili son kararı verecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bugün ya da en geç yarın mevcut başkan Adil Gevrek ile son bir görüşme daha yapacağı belirtildi. Daha önceki görüşmede başkan Çakır’a ekonomik darboğazda olduğunu söyleyen Gevrek’in, yeniden başkanlığa talip olup olmayacağı camiada merala bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.