Yeni partinin il başkanı "Özcan" olacak

Yeni partinin il başkanı "Özcan" olacak

Meral Akşener’in genel başkanı olduğu ve resmi olarak 25 Ekim’de kurulacak yeni partinin Aydın yapılanmasını, eski MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yürüttüğü öğrenildi.

Siyasi kulislere yeni düşen bu bilgi çerçevesinde Kürşat Engin Özcan’ın MHP’den istifa ederek, yeni kurulacak partide il başkanı olması bekleniyor. İlçe Başkanı olduğu dönemde Meral Akşener’in Aydın’daki propaganda çalışmalarını yürüten Özcan, kongre süresince delegelerden imza toplama görevini üstlenmişti. MHP’nin Aydın’daki yapılanmasıyla ilgili Akşener’e brifing veren Özcan,  o dönemde aktif rol oynadı.

Kürşat Engin Özcan ve yönetimi Ekim 2016’da MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınmıştı. Özcan’ın görevden alınmasının en büyük etkenleri arasında yer alan Akşener, yeni kurulacak partide genç siyasetçiye görev verecek. 25 Ekim’de resmi olarak kurulacak olan yeni partinin Aydın İl Başkanı olması beklenen Özcan, kendisine bu yönde yöneltilen soruları ise cevapsız bıraktı. 

Önümüzdeki hafta içerisinde kapatılan MHP Nazilli İlçe Teşkilatından 30 kişilik bir grubun istifa ederek,  Akşener’in partisine geçeceği öğrenildi. Bu grubun öncülüğünü ise Kürşat Engin Özcan yürütüyor.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.