Yeni Teknolojilerle Buluştular

Yeni Teknolojilerle Buluştular

TED Ankara Koleji’nde 2-4 Haziran 2015 tarihlerinde 2. Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Fuarı düzenlendi. Fuarda öğrencilerin bilişim teknoloji dersinde geliştirdikleri ürünler sergilendi.TED Ankara Ko...

TED Ankara Koleji’nde 2-4 Haziran 2015 tarihlerinde 2. Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Fuarı düzenlendi. Fuarda öğrencilerin bilişim teknoloji dersinde geliştirdikleri ürünler sergilendi.

TED Ankara Koleji’nde 2-4 Haziran 2015 tarihlerinde 2. Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Fuarı düzenlendi. Fuarda öğrencilerin bilişim teknoloji dersinde geliştirdikleri çalışmalar sergilenirken; bilişim, eğitim ve mobil teknolojiler alanında faaliyet gösteren firmalar ise çeşitli eğitimler verdi. TED Ankara Koleji’nin Spor ve Sanat Merkezinde gerçekleştirdiği fuarda ilk gün anaokulu öğrencilerinin bilgisayarda tasarladıkları çalışmalar sergilendi, ilkokul öğrencilerinin bilgisayarda hazırladığı animasyonları izlendi ve üç boyutlu yazıcı aracılığıyla hayata geçirilen tasarımların sunumu yapıldı. Ortaokul öğrencileri ise kodlama yoluyla problem çözmenin yollarını anlattılar ve yaptıkları robot gösterileri ile fuara renk kattılar. Fuarda yer alan firmalar ise lise öğrencileri ile birlikte mevcut teknolojiler ve geleceğin teknolojileri ile ilgili çeşitli seminerler ve atölye çalışmaları gerçekleştirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.